Maghiran bio 10g Cook

Cook
17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cook
Cod produs - SKU 3417960022756
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Maghiran bio 10g Cook

-fara gluten-

In recipient gata de utilizat (tip solnita), doar presarati peste preparatele culinare. Dupa golire, recipientul se poate refolosi.

Cook este o marca franceza de condimente bio si esente bio premium, calitatea fiind pe primul loc in procesul de selectie a materiei prime folosite.

Ingrediente: frunze de maghiran*.
*din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: ca si condiment in diverse preparate culinare.

10g

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!
Produse bio

Detalii

SKU
3417960022756
Brand

Descriere brand

Această aventură a început la sfârșitul anilor 1970, când agricultura ecologică era încă marginală. Dominique și Bernard Kimmel, doi studenți (Facultatea de Psihologie pentru ea, Facultatea de Științe Politice și Facultatea de Matematică pentru el), își abandonează viitorul toate trasate într-o societate ale cărei valori nu le mai împărtășesc. Ei s-au angajat apoi într-una dintre primele producții franceze de plante medicinale și aromatice din cultura ecologică. Pe terenuri conservate din Aude au început să cultive cimbru, rozmarin, mentă, tarhon și chiar busuioc... Implicit, un vis: acela de a înființa o activitate economică fără a pierde vreodată din vedere respectul pentru om și natură.

Creștere puternică
Compania continuă să crească, la fel ca și piața alimentelor ecologice. Gama se extinde: la Cook condimente se adaugă ajutoare culinare, ceaiuri, ciuperci uscate; gama L’Herbier de France se extinde, se creează o gamă „plin de ceai”. Multe produse și servicii au fost puse în aplicare pentru profesioniștii din industria alimentară și alimentară ecologică. Cerințele Arcadia în ceea ce privește responsabilitatea de mediu și societate sunt în creștere. Arcadie are în curând 70 de angajați și trebuie să se mute din nou. În 2005, ea a construit apoi clădiri de eco-construcții, extinse în 2014 cu bonusul suplimentar al unei creșe de companie, spre deliciul tinerilor părinți angajați de companie.

Reafirmați identitatea și valorile noastre
Îmbogățită de aproape 30 de ani de călătorii și întâlniri, Arcadie oferă peste 250 de produse ambalate sub mărcile Cook și L'Herbier de France, prezente în 3000 de magazine bio franceze, precum și în străinătate.

Pe o piață în continuă schimbare, odată cu apariția marilor companii din sectorul alimentar bio, Arcadie este chemată să-și reafirme – alături de alte companii bio istorice – valorile și specificul său.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review