Guma de mestecat bio cu lamaie, Chicza, 30g

Chicza
19,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Chicza
Cod produs - SKU 642205
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Guma de mestecat cu lamaie BIO Chicza este guma de mestecat 100% naturala. Este fabricat în mod durabil din chicle, un latex natural din arborele Chicozapote din padurea tropicala Maya mexicana. Cu aroma proaspata de lamâie ecologica.

Guma de mestecat din padurea Mayan. Nu se lipeste.

Detalii

SKU
642205
Greutate
30
Brand

Descriere brand

DE LA COPACLA FABRICĂ
Chicza este un produs certificat organic și biodegradabil și este, de asemenea, produs de un consorțiu de cooperative în cadrul unei scheme de comerț echitabil.

Chiclero se apropie de arborele de sapodilă, îl privește bine, îl studiază, îl atinge și taie puțin coaja înainte de a lua o decizie. El alege copacul ideal și începe să se cațere cu mare pricepere folosind nimic altceva decât corpul și o pereche de unelte simple. De jos, face tăieturi în zig-zag în formă de „V” pe scoarță, prin ele va aluneca în jos seva de latex albă, care va deveni gumă.

Chicza este o gumă 100% naturală pe bază de chicle, care este colectată în mod durabil din copacii de sapodilla din pădurea tropicală Maya. Acest produs a fost certificat ca organic și biodegradabil și este produs de un consorțiu de cooperative sub un model de afaceri de comerț echitabil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review