Bautura vegetala de migdale fara zahar 1L, La Mandorle

La Mandorle
33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
La Mandorle
Cod produs - SKU 3760030725119
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere


Descriere produs: alternativa vegetala ideala, acest Lapte de Migdale este obtinut din migdale dulci ce sunt in mod natural surse de proteine, bogate in calciu si magneziu.
Preparat din migdale blansate si partial degresate, fara adaos de zahar, acesta ofera o bautura lejera si placuta pentru utilizarea cotidiana.
Lejer catifelata, va va bucura de note subtiri si rafinate in bauturi si bucatarie pentru retete dulci si sarate.
Datorita procesului sau de fabricatie specific, elementele nutritive sunt respectate si naturaletea conservata. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima.
In viata cotidiana, laptele de migdale ofera nutrienti esentiali pentru a completa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
Un pahar de 200 ml furnizează 4 g proteine, 240 mg de calciu ce reprezinta 30% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal).
Caracteristici produs:
- bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare
- gust autentic, natural, in mod natural fara zahar, raspunde la toate gusturile: dulce sau sarat
- asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu... si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice
- o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fără gluten, fara soia, fara nici un adaos de zaharoza

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat
Gramaj: 1000ml
Producator: La Mandorle


Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.

Detalii

SKU
3760030725119
Categorii
Brand
Etichete
BIO, Fără gluten, Fără lactoză, Fără zahăr, Vegan
Ingrediente
Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 6% (Sicilia sau Spania) Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale de vanilie * . * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu

Descriere brand

Arnaud VANNIER-MOREAU a cumpărat marca La Mandorle în 1999. Era atunci o gamă de 3 băuturi pe bază de fructe uscate fabricate în Spania din 1989. După diverse audituri, Arnaud VANNIER-MOREAU a reproiectat complet marca, produsele și comunicarea și mai ales producția. Obiectivul său principal: promovarea beneficiilor fructelor uscate prin dezvoltarea unor băuturi vegetale inovatoare, cu valoare nutritivă ridicată, fără lapte, gluten sau soia, și fabricate folosind procese industriale respectuoase. Și mai presus de toate să le oferim consumatorilor adevărate băuturi sănătoase dar și plăcere cât mai naturală... precum sloganul pe care l-a atribuit lui La Mandorle „Plăcerea și sănătatea naturală”!

În calitate de pionier pasionat, Arnaud VANNIER-MOREAU a inițiat un Brevet® de invenție cu sprijinul Ministerului Cercetării în 1999 și un centru de dezvoltare. Băuturile instant de mare valoare nutritivă pe bază de fructe uscate s-au născut după mai bine de un an de muncă! De atunci, au rămas unice pe piață. Sunt recunoscuți pentru beneficiile lor pentru sănătate și, de asemenea, pentru respectul față de mediu, pentru cea mai mare plăcere a noastră!

În 2005, inovația a continuat cu primul lapte de migdale fără zahăr și primul preparat de gătit pe bază de migdale. Pe baza de migdale degresate, fara zahar si fabricate folosind un proces specific UHT si fara filtrare, bauturile lichide vegetale La Mandorle inaugureaza piata. Susținută de consumatori și recunoscută de profesioniști ca un jucător major pe piață, La Mandorle s-a impus drept „Specialistul în lapte de migdale cu valoare nutrițională ridicată”!
În 2007, La Mandorle a creat o companie dedicată procesării migdalelor sale. Obiectivul este de a asigura și garanta trasabilitate maximă pe toată durata procesării, de la producător până la producerea fructului său totem, migdalele!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review