Alge Sea Spaghetti eco 50g Algamar

Algamar
25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Algamar
Cod produs - SKU 8437002393243
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Sea Spaghetti bio 50g

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti.

Mod de preparare:
-raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.
-gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.
-prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 923 Kj/222 kcal
Grasimi: 1.4g din care saturate 0.6g
Carbohidrati: 26.5g din care zaharuri < 0.5g
Proteine: 8.5g
Fibre: 34.6g
Saruri: 4.3g

Produs certificat organic

Tara de origine: Spania

50g

Detalii

SKU
8437002393243
Categorii
Brand
Etichete
BIO

Descriere brand

Algamar este un pionier în recoltarea, prelucrarea și producerea directă a legumelor de mare și are recunoașterea legală a Guvernului Regional Autonom și a Departamentului său pentru Pescuit, Conchis și Acvicultură.
Folosim alge comestibile studiate de organisme oficiale specializate si acceptate international.
În calitate de recoltatori de alge sălbatice comestibile, compania are un „Plan de exploatare a apelor”, aprobat anual de Autoritatea publică de pescuit și publicat în Buletinul Oficial al Galicia (DOGA). Acest plan garantează că resursele luate din mare sunt regenerabile și mențin echilibrul ecosistemului.
Algele sunt colectate manual pe stânci și de obicei în apă, selectând și tăind plantele adulte în punctul lor optim de dezvoltare, chiar înainte de a se ofili.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review