Alge nori bio pentru sushi 25g - 10 folii Algamar

Algamar
44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Algamar
Cod produs - SKU 8437002393854
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Alge nori (Porphyra umbilicalis) pentru sushi raw bio 25g - 10 folii.

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.

Mod de preparare:
-crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga.
-prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
-fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
-la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.

Valori nutritionale/100g:

Proteine 29%
Grasimi 0.3%
Carbohidrati 43.1%
Fibre 34.7%
Potasiu 2030mg
Calciu 330mg
Magneziu 370mg
Fosfor 235mg
Fier 23mg
Iod 17.3mg
Vitamina A 36mg
Vitamina B12 2.9mg

Gramaj: 25g

Detalii

SKU
8437002393854
Categorii
Greutate
0.02
Brand
Etichete
BIO

Descriere brand

Algamar este un pionier în recoltarea, prelucrarea și producerea directă a legumelor de mare și are recunoașterea legală a Guvernului Regional Autonom și a Departamentului său pentru Pescuit, Conchis și Acvicultură.
Folosim alge comestibile studiate de organisme oficiale specializate si acceptate international.
În calitate de recoltatori de alge sălbatice comestibile, compania are un „Plan de exploatare a apelor”, aprobat anual de Autoritatea publică de pescuit și publicat în Buletinul Oficial al Galicia (DOGA). Acest plan garantează că resursele luate din mare sunt regenerabile și mențin echilibrul ecosistemului.
Algele sunt colectate manual pe stânci și de obicei în apă, selectând și tăind plantele adulte în punctul lor optim de dezvoltare, chiar înainte de a se ofili.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review