O poveste surprinzatoare, despre gust si gusturi - Fooding


Fooding.ro - Food and feel!

Fooding = O legătură/punte interconectată, între ceea ce ești, ce ai nevoie și ce îți dorești.

Ce este Fooding?

O contracție a cuvintelor „mâncare” și „sentiment”. Fooding își propune să descoperi o gastronomie mai puțin intimidantă. Este destinația celor care doresc să trăiască și mănânce sănătos, vor să iasă din zona de confort, să descopere o lume a varietății și gustului într-o manieră diferită.

Misiunea Fooding.ro este de a face ca bucătăria și convențiile tradiționale care o limitează sa ofere consumatorilor contemporani un adevărat gust al trecutului, prezentului și viitorului

Fooding.ro te invită într-un nou univers gastronomic unde apetitul pentru noutate și calitate, respingerea plictiselii, dragostea pentru distracție, necesitatea dar si dorinta de a manca sanatos și echilibrat și în armonie cu noi și natura.

Fooding.ro te invită să pătrundem într-o lume a gastronomiei cu sufletul, apetitul și dorința de a încerca, testa și reinventa masa în familie. 

Cine suntem?

Echipa Fooding crede în libertatea de expresie, fără prejudecăți. Așa că, experimentează, exprimă-te și fii curajos să întâmpini extraordinara aventură numită viață! Ne dorim ca toți să avem șanse egale de a descoperi lucruri uimitoare, indiferent cine suntem sau de unde suntem.

Ce reprezentăm?

Fooding – Hrană pentru minte și suflet! Niciodată nu ne oprim din a trai echilibrat, sănătos si fericit.

Fooding – Gustos – Surprinzător!

Brandurile noastre

În portofoliul nostru veți gasi o selectie de brand-uri românești dar si internaționale, din care veti putea selecta din peste cele peste 2 000 de produse din zona de gourmet, produsele potrivite pentru un stil de viață sanatos, echilibrat și fericit.

Fie că vă doriți un produs Bio, Vegan, Organic, Fără gluten, Fără lactoză, Fără zahăr, Fără sare, Low carbs, Keto sau Kosher, aici le veți găsi!

Nu ne vom opri aici. Suntem intr-o continua cautare de noi produse, preparate și arome noi, delicatese gourmet cu combinații suprinzătoare de ingrediente. 

Suntem dedicați descoperirii de noi produse rafinate și rare care să-i încânte și pe cei mai pretențioși dintre gurmanzi.

Descoperă lumea Fooding! Din dragoste pentru gust, cu apetit pentru gastronomie și cu dor de nou, inedit și fabulos!